Produceren bij Sound Vision Studio

CD opnemen

Naast het opnemen van muziek kan Sound Vision Studio veel meer voor je betekenen. Zo ondersteunen we solo artiesten en bands bijvoorbeeld bij het schrijven en arrangeren van songs en albums. Wil je een CD opnemen dan biedt SVS naast het mixen en masteren bijvoorbeeld ondersteuning bij het ontwerpproces, het productieproces en de persing van de CD. Dankzij 30 jaar ervaring sluiten we snel en naadloos aan op jouw wensen. Hieronder een kleine selectie uit de mogelijkheden van Sound Vision Studio:

 

Songwriting

Bij Sound Vision Studio kunnen we je ondersteunen met songwriting. Wij schrijven al jaren voor bands, singer-songwriters en ook voor grote orkesten.  Wil je een CD opnemen en kom je er bijvoorbeeld niet helemaal uit met een tekst of loop je vast in arrangementen? SVS ondersteunt, begeleidt, coacht en adviseert. Daarnaast verzorgen we bijvoorbeeld de bijbehorende partituren. Als je dat wilt kunnen we zelfs andere songwriters of componisten voor je betrekken en inschakelen.

 

cd opnemen muziek opnemen

Een Single, EP of CD opnemen is geen kleine klus. Bij Sound Vision Studio ondersteunen we je in iedere fase van de realisatie. Niet alleen tijdens het opnemen, mixen en masteren maar ook tijdens de post productie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een CD hoes, label, website, flyers en artwork. Tot slot kunnen we je ook ondersteunen bij het verkrijgen van een IRSC code en de registratie bij BUMA/STEMRA.

Mixing online

Tegenwoordig kan je steeds eenvoudiger thuis of zelfs onderweg muziek opnemen. Je kan bij SVS een CD opnemen maar je kan ook reeds opgenomen materiaal meenemen om het in onze studio te mixen. Een geweldige manier om je muziek door onze unieke vintage apparatuur te laten lopen en zo de finishing touch te geven. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat het opgenomen materiaal van goede kwaliteit is.

 

De muzikale mogelijkheden bij SVS zijn onbegrensd. Dus als je iets op maat wilt, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.