Live opnemen bij Sound Vision Studio

live opnemen live muziek opnemen muziekstudio

SVS Live is er voor iedereen die kiest voor live muziek opnemen in een geweldige ambiance.

Live opnemen met publiek

In de sfeervolle Sound Vision Studio kan je met een publiek tot ongeveer 120 personen sfeervolle liveopnames maken! Terwijl het publiek geniet van het live optreden wordt het concert perfect opgenomen. Als je dat wilt verzorgen we ook nog een beeldregistratie van het hele concert. Dat kan simpel met een enkele camera. Maar het kan natuurlijk ook met meerdere camera’s vanuit verschillende posities en met close-ups. Daarmee beschik je in een klap over al het materiaal voor een prachtige professionele live DVD.

CD of DVD

Een paar weken later is de CD of misschien zelfs de DVD van het optreden klaar. Bij het ontwerpen van artwork voor de cover of een mooie flyer helpen we je uiteraard ook graag. Je zou er ook nog voor kunnen kiezen kaarten te verkopen. Dat kan aan de deur of je kan gebruik maken van de mogelijkheid om online te reserveren. Op die manier verdien je als artiest direct een deel van de kosten van de liveregistratie terug.

Wil je verder praten over live muziek opnemen bij Sound Vision Studio of wil je meer weten over de vele mogelijkheden van SVS Live? Vraag dan via de contactpagina een persoonlijke gesprek aan met George Konings.