Welkom bij Sound Vision Studio

Meer dan een muziekstudio alleen

Muziek opnemen doe je in Arnhem bij Sound Vision Studio (SVS). SVS is namelijk een van de best uitgeruste en meest gerenommeerde muziekstudio’s in Nederland en West Europa. Bij Sound Vision Studio geloven we in de kracht van muziek. Vanuit die overtuiging werken we al zo’n dertig jaar intensief samen met artiesten, producers, engineers en A&R managers. Met onze expertise en faciliteiten stellen we hen in staat om fantastische muziek te maken.

Bij SVS vinden we dat alles in een muziekstudio draait om betrokkenheid en liefde voor muziek. Omdat je alleen fantastische muziek kan opnemen in een omgeving waarin veel ruimte is voor ontspanning, plezier en creativiteit. Sound Vision Studio is daarom gehuisvest in een onwaarschijnlijk ruime, flexibele en sfeervolle omgeving. Van het gezellige café tot de comfortabele regieruimten, de indrukwekkend hoge opnameruimte en alle panoramische doorkijkjes. Alles is er op gericht om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Sound Vision Studio onderscheidt zich ook met een unieke bundeling van vintage– en state-of-the-art apparatuur. Analoge weelde als bijvoorbeeld legendarische galmplaten, microfoons en voorversterkers in combinatie met de nieuwste en beste digitale technologie. Tel daarbij onze Hammond, onze vleugel en bijna iedere roemruchte gitaarversterker die je kan opnoemen. Het staat hier allemaal voor je klaar. Daarnaast biedt SVS maatoplossingen voor alles wat bij muziek opnemen op je pad kan komen. Coaching, arrangementen, productie en aanvullend koor- en orkestwerk. Of bijvoorbeeld live-opnames met of zonder publiek. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Sound Vision Studio regelt het voor je.

muziekstudio muziek opnemen

Wil je meer weten stuur dan bericht via de contact pagina. En uiteraard ben je op afspraak ook van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek of een rondleiding.

George Konings