Opnemen bij Sound Vision Studio

Bij Sound Vision Studio is iedereen welkom en kan iedereen opnemen. Een heel album opnemen? Één enkel liedje opnemen? Het kan allemaal. Het aanbod van SVS is modulair. Uiteenlopende klanten hebben nu eenmaal uiteenlopende wensen en behoeften. In principe is alles mogelijk! Hieronder vind je in een notendop al wat informatie over de meest gangbare mogelijkheden.

 

Band album opnemen

Bij SVS kan je uiteraard met je band een album opnemen. Sound Vision Studio heeft daarvoor meerdere opname studio’s. De akoestiek van de grote ruimte is speciaal ontworpen voor opnamesessies met een hele band. Wanneer een band de verschillende instrumenten zoveel mogelijk tegelijk inspeelt levert dat een live-feel op. Deze authentieke manier van opnemen vertaalt zich in een luisterervaring die veel natuurlijker aandoet. Dat ligt enerzijds aan het samenspel met de daarbij horende natuurlijke dynamiek. Anderzijds ligt het aan het natuurlijke effect van overspraak.

 

album opnemen liedje opnemen muziekstudio

 

 

OF WIL JE EEN LIVE DVD OPNEMEN MET PUBLIEK?

Ben je een soloartiest en wil je een liedje opnemen? Of wil je misschien wel een heel album opnemen en wil je op de andere vlakken van zo’n project gefaciliteerd worden? Bijvoorbeeld voor wat betreft het schrijven van nummers en arrangementen en het inspelen van de instrumentale begeleiding? Misschien wil je er wel heel veel authentieke strijkers bij of een echt koor? Sound Vision Studio maakt het allemaal mogelijk. George Konings beschikt hiertoe over een enorm netwerk. Variërend van professionele orkesten en koren tot aansprekende studiomuzikanten als bijvoorbeeld Hans Eijkenaar (Anouk/Kane) en Mel Gaynor (Simple Minds).

album opnemen liedje opnemen muziekstudio

Liedje opnemen

Wil je als artiest of band bijvoorbeeld alleen één enkel liedje opnemen? Ook dat is gewoon mogelijk bij Sound Vision Studio. Zie ons aanbod maar als een menukaart in een restaurant. Jij mag helemaal zelf kiezen.

Naast de grote opnameruimte hebben we overigens een gezellig café waar je tussen de opname- of mixsessies door heerlijk kunt ontspannen. Met een kopje koffie of thee, fris, bier of wijn. Wil je tussendoor misschien lekker lunchen? Ook dat kan. In goed overleg is bij Sound Vision Studio bijna alles mogelijk.

Heb je interesse in een van de bovenstaande suggesties of wil je misschien wel iets heel anders? Vul dan op de contactpagina het formulier vraag persoonlijk gesprek aan’ in.