Apparatuur bij Sound Vision Studio

Als we bij Sound Vision Studio muziek opnemen werken we alleen met de best mogelijke apparatuur. Van onze collectie vintage microfoons en preamps tot de modernste hardware en software, alleen het allerbeste is goed genoeg. Een groot deel van onze kwalitatief zeer hoogwaardige vintage microfoons en preamps is gemaakt in de jaren 40 van de vorige eeuw maar alles is nog in absoluut perfecte staat. Waar nodig is soms iets zorgvuldig en in overeenstemming met de oorspronkelijke fabrieksspecificaties gereviseerd. Echter het gros van onze vintage apparatuur is nog nooit open geweest en in oorspronkelijke staat. Een vintage sound is bij SVS dus ook een echte vintage sound.

 

Vintage Sound

Daarmee beschikken we zowel over de analoge topkwaliteit uit de vorige eeuw als over de modernste digitale mogelijkheden van nu. Deze geweldige combinatie biedt een onbeperkt palet aan klankkleuren. Met de talloze mogelijkheden die dat palet biedt, voegt Sound Vision Studio een compleet nieuwe dimensie toe aan het begrip ‘audiorecording’. Wil je muziek opnemen met de vintage sound van de vorige eeuw of zoek je juist de sound van de techno en ambient van nu? Bij Sound Vision Studio vind je het allemaal. Plus alles er tussen in!

 

vintage sound muziek opnemen muziekstudio

 

Hieronder vind je twee linkjes naar documenten met een opsomming van apparatuur en microfoons. Het is de broncode van onze vintage sound. Onze verzameling groeit nog steeds en is dus doorlopend aan verandering onderhevig. Wil je iets specifieks weten, neem dan gerust en vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Klik hier voor een overzicht van onze APPARATUUR, INSTRUMENTEN en MICROFOONS.